World Peace Flame Oosterbeek - Kind met vlam

01-09-2012 Airborne Wandeltocht

Na heel veel maanden van stille voorbereiding achter de schermen, kregen wij vlak voor de Airborne Wandeltocht het definitieve bericht dat het Monument geplaatst mag worden.

De kans om tijdens deze tocht het WPF initiatief naar buiten te brengen was een mooie start. Er moest een stand komen, kaarsen bestellen, vergunning aanvragen om een stand te zetten en er moesten kaarsen gedistribueerd naar het Airborne Museum, naar de restaurants 'Schoonoord', 'Klein Hartenstein' en 'De oude Herbergh', en naar Bij)O(dette, de kookwinkel in Oosterbeek, die allen vanaf 1 september kaarsen zijn gaan verkopen en flyers verspreiden. En dat terwijl de kaarsen pas op de dag voor de wandeltocht werden aangeleverd. Hectiek dus volop!

Airborn wandeltocht opbouw Vroeg in de morgen van 1 september bouwden we de stand op een prima plek, schuin tegenover het Oude Kerkje. We stonden bijna aan het eind van de wandeltocht waardoor we hoopten dat mensen op dit laatste deel van hun wandeling een kaars zouden willen meenemen. Het was een drukte van belang en het bleek een kunst om de deelnemers even uit hun ritme van het lopen te krijgen. (foto 3 en 4) Maar het lukte en we zijn blij met het resultaat. We ontvingen aan donaties en verkoop zo'n 500 euro en dat is voor een eerste keer hoopgevend.

Op 21 september zijn we uitgenodigd om een stand te zetten bij de vredesconferentie van 'Bridge to the Future' in Arnhem. De dag erna staan we bij Restaurant 'Schoonoord' waar we kaarsen gaan verkopen aan mensen die de herdenkingen komen bijwonen.

We zullen u op de hoogte houden van onze verdere plannen en die zijn er genoeg....... mocht u willen meehelpen.... laat het ons weten.

Airborn wandeltocht Airborn wandeltocht Airborn wandeltocht