World Peace Flame Oosterbeek - Kind met vlam

20-09-2015 Vredes concert in Oude Kerk te Oosterbeek

Op zondag 20 september om 12.00 uur zal Stichting WPF (World Peace Flame) ter gelegenheid van de Wereld Vredesdag (21 sept) een concert geven in de Oude Kerk in Oosterbeek.

Sinds vorig jaar december mag de gemeente Renkum zich Vredesgemeente noemen. Toen werd, in het park voor het Airborne museum, de World Peace Flame aangestoken door burgemeester J.P. Gebben en de directeur van WPF Nederland Savitri MacCuish. De eeuwig brandende vlam in het monument staat symbool voor de aandacht die door een ieder van ons blijvend zal moeten uitgaan naar dit onderwerp.

Renkum is de vijfde Vredesgemeente in Nederland. Door de plaatsing van dit wereld vredes monument wil de gemeente uitdragen dat zij het onderwerp Vrede hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn nu plannen in voorbereiding voor het geven van vredes onderwijs op de basis scholen.

Stichting WPF gaat in de komende jaren een aantal activiteiten rond het thema Vrede organiseren. De aftrap van deze activiteiten is het concert dat zondag 20september gegeven gaat worden, door gerenomeerde solisten, Rudolf Senn en Hans Roelofsen- beide op contra bas.

Zondag 20 september van 12.00 tot 13.00 uur
Wees van harte welkom!