World Peace Flame Oosterbeek - Kind met vlam

30-08-2012 De officiële aftrap

Tijdens de Airborne Wandeltocht op 1 september zal het initiatief tot het plaatsen van een World Peace Flame (WPF) het daglicht zien. Twee jaar is er achter de schermen gewerkt om tot dit moment te komen. Onlangs is de omgevingsvergunning afgegeven.

In deze twee jaar hebben wij een aantal mensen en instanties bereid gevonden om het voortouw te nemen. Zo hebben diverse instanties en fondsen al een toezegging gedaan en zijn er enkele restaurants, te weten Café Restaurant Schoonoord - Restaurant Pannenkoekenhuis De Oude Herbergh en Restaurant Klein Hartenstein bereid gevonden om de verkoop van vredeskaarsen voor hun rekening te gaan nemen. Ook het Airborne Museum en de Kookwinkel Bij )O(dette zullen vredeskaarsen gaan verkopen. Wij hopen van harte dat vele ondernemingen dit goede voorbeeld snel zullen volgen.

In de komende maanden zult u in de gemeente Renkum op veel plaatsen Vredeskaarsen kunnen kopen. Een mooi cadeau voor familie en vrienden of gewoon voor jezelf omdat je de vredesgedachte die erachter zit wilt ondersteunen. De opbrengst van deze kaarsenverkoop gaat geheel naar de bouw van het monument.